Финалистите в шестнадесетото издание на конкурса за постижения в областта на висшия мениджмънт в България "Мениджър на годината 2023" бяха обявени на пресконференция в Националния пресклуб на Българската телеграфна агенция (БТА) в София. 

Те са селектирани сред 38 номинирани, а сред финалната десетка е и г-н Ангел Ангелов- съосновател и главен изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник. 

Ангел Ангелов е мениджър и маркетинг директор с опит в различни бизнес браншове в България вече повече от 10 години. Той е един от основателите на здравната група Сити Клиник, където е Председател на борда на директорите, а след това на групата Ажибадем Сити Клиник.

През октомври предстои последният етап на престижния конкурс, който включва оценка на личностните качества на финалистите. Екипите на "Делойт България" ще проведат интервюта с всички финалисти и ще изготвят 360-градусови оценки.

Носителят на титлата "Мениджър на годината" и победителите в новите 4 категории - ,,Бизнес в първите 20 милиона", ,,Най-добър нов бизнес", ,,Бизнес трансформация" и ,,Екип на годината", ще бъдат обявени на ежегодната церемония на 2 ноември в Софийската опера и балет.

По традиция, за поредна година, екипът на списание "Мениджър" ще продуцира документален филм, посветен на финалистите, победителите и партньорите на конкурса, който ще бъде излъчен в националния ефир.