Най-новата функционалност, която Ви позволява да запишете час за преглед при лекар, директно чрез нашия уебсайт, е вече налична и се прилага успешно.

Вече има възможност да резервирате медицински консултации и последващи посещения - от комфорта на Вашия дом или в движение, без изчакване по телефона или лично посещение в болницата. Достатъчно е да влезете на www.acibademcityclinic.bg/rezervirai-svoq-pregled чрез смартфон или друго мобилно устройство.

Ние добре разбираме стойността на Вашето време. Чрез въвеждането на онлайн букинг функцията се стремим да улесним процеса по запазване на час за консултация с наш лекар, както и да подобрим достъпа до здравните ни услуги.

Може да изберете и запазите своя час за медицинска консултация и преглед по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата. Удобният за потребителя интерфейс гарантира безпроблемно резервиране дори и за хората, които са по-малко запознати с технологиите. Нашата онлайн платформа за записване на часове покрива широка гама от медицински дейности, а след като резервирате Вашия преглед онлайн, ще получите незабавно потвърждение по имейл с всички необходими детайли относно планираното посещение.

Как да си запазим час онлайн?

Резервирането на час чрез уебсайта е лесно. Посетете страницата или следвайте тези бързи стъпки:

  • Посетете нашия уебсайт на адрес www.acibademcityclinic.bg
  • Изберете „Онлайн услуги - > Запази час за преглед“
  • Изберете лечебно заведение, въведете възрастта си и изберете медицинска специалност. След като сте въвели данните коректно, имате възможност да определите предпочитания от вас лекар.
  • Осветени в оранжево ще видите най-скорошните възможни дати, прегледайте наличните, за да отбележите най-удобния час, който отговаря на Вашия график.

Ако дълго сте отлагали преглед при специалист, сега е най-удобният момент да разгледате възможностите и да се погрижите за здравето си с няколко клика.

Моля, имайте предвид, че спешните медицински въпроси и спешните случаи трябва да се насочват към спешното отделение.