Аджибадем Сити Клиник има удоволствието да обяви стартирането на новите корпоративни стикери, които можете да инсталирате и използвате във Viber напълно безплатно!

Като част от нашия постоянен ангажимент за опазване на здравето, създадохме тези дизайнерски стикери, за да повишим осведомеността и да Ви вдъхновим за по-здравословен начин на живот, дори чрез вашите разговори във Viber.

Включващи набор от очарователни илюстрации, вдъхновени директно от най-важните детайли в нашите ежедневни профилактични прегледи и здравни пакети, тези стикери позволяват да изразите грижа и емоция към любимите си хора само с помощта на едно съобщение.

Изтеглянето на стикерите става бързо и лесно чрез този линк.

Веднъж инсталирани, можете да започнете да използвате стикерите веднага, за да внесете ежедневна доза здраве към вашите чатове.

Тези стикери не само отразяват нашия ангажимент към профилактичните грижи и навременната превенция при редица сериозни заболявания, но също така служат като креативен и приятен начин да напомните на любимите си хора, колко важно е да се прегледат!

Viber стикерите на Аджибадем Сити Клиник акцентират и насочват вниманието към здравето на сърцето, женското здраве, репродуктивната грижа и задължителните, но пренебрегвани от страна на мъжете профилактични прегледи.

Така че, независимо дали искате да покажете благодарност към медицинско лице,  да изразите подкрепа в труден момент или просто да допринесете за осведомеността по основните здравни направления, нашите нови стикери за Viber са тук!