Аджибадем Сити Клиник продължава активното си участие в различни кампании, насочени към специалистите по здравни грижи. Групата беше част от Национално студентско състезание "Учим, за да помагаме!", организирано от Медицински университет – Варна, Филиал Шумен.

Екип на Човешки ресурси представен от Станислава Павлова, Мениджър подбор на персонал, Мюжгян Хасан, Експерт обучения и квалификации и Дениз Мехмед, Специалист човешки ресурси, посети университета в Шумен и присъства на провеждането на състезанието на 9ти и 10ти май.

В рамките на два дни, 20 отбора на бъдещи медицински сестри и акушерки от всички университети в страната показаха своите теоретични знания и практически умения. Студентите се запознаха с възможностите за професионално развитие в Аджибадем Сити Клиник и различните кампании на групата, насочени към професионалистите по здравни грижи.

Редом с това, с представителите на университетите бяха обсъдени интересни възможности за взаимно сътрудничество в бъдеще.

Проф. Соня Тончева, д.оз.н., Директор Филиал Шумен, награди отличените за победители отбори и поздрави всички участници за успешното им представяне в теоретичните и практическите задачи. Организираната среща  премина наситена с емоции и вълнения за всички страни.

В продължение на кампанията насочена към професионалистите по здравни грижи, екипът на Човешки ресурси на Аджибадем Сити Клиник се срещна и със студенти  от втори, трети и четвърти курс в Медицински университет – Варна, Филиал Велико Търново.

Екипът беше посрещнат от доц. Диана  Димитрова, д.пс., Директор на Филиала.

По време на срещите студентите получиха подробна и ясна информация от Станислава Павлова  за структурата на Аджибадем Сити Клиник, болниците в групата и възможностите за работа.

От своя страна, Мюжгян Хасан представи единната форма на обучение в групата, която е свързана с ориентационната програма, възможностите за следдипломни обучения и специализации в болниците.

Ако имате желание да станете част от семейството на Аджибадем Сити Клиник може разгледате свободните към момента позиции тук или да се свържете с нас на имейл: career@acibademcityclinic.bg