Аджибадем Сити Клиник е една от най-големите групи лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

Създадена през 2016 г., групата е обединение от лидерите в болничното здравеопазване в страната - Болница Токуда и City Clinic, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция - Acibadem. Състои се от две болници в гр. София, една от които с две болнични бази, два диагностично-консултативни центъра и един медицински център в гр. Варна, в които работят над 2500 служители.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост са единствените лечебни заведения в България, акредитирани по международния стандарт за качество и безопасност в здравеопазването - Joint Commission International (JCI).
Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad и техният бранд Acibadem, базиран в Турция.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно - съдов център търси да назначи МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ЗА ИНТЕНЗИВНО КАРДИОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ.

Описание на позицията:
* Приемат постъпващите пациенти;
* Организират, участват и контролират осъществяването на грижите за пациентите;
* Проверяват качеството на извършената санитарна обработка и осигуряването на необходимия инвентар;
* Извършват предписаните медицински процедури, според нивото на компетентност;
* Записват медицинска информация за пациента и различни показатели за здравословното му състояние; водят медицинската документация на пациентите и изписването на необходимите лекарства;
* Подготвят пациенти и асистират при прегледи и изследвания;
* Ръководят извършването на специфични лабораторни тестове и изследвания.


Изисквания за заемане на длъжността: * Завършено медицинско образование, даващо право за упражняване на професията "медицинска сестра";


* Работа в посветен екип от професионалисти;
* Работа на смени;
* Безплатен транспорт по маршрута Перник-София-Перник;
* Сигурно и редовно заплащане;
* Допълнително здравно осигуряване за сметка на работодателя;
* Възможност за допълнително здравно осигуряване на членовете на семейството на служителя;
* Програма за отстъпки за близки на служителите;
* Ваучери за храна на стойност 100 лв. нето на месечна база;
* Професионално обучение и развитие в едно от водещите лечебни заведения в страната и на Балканите;
* Възможност за настаняване в квартира на преференциална цена (с включени консумативи, за живеещи извън гр.София).


Необходими документи: актуална автобиография.

Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни може да прочетете на сайта на дружеството.

Ще се свържем само с одобрените кандидати!

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>