Аджибадем Сити Клиник е една от най-големите групи лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

Създадена през 2016 г., групата е обединение от лидерите в болничното здравеопазване в страната - Болница Токуда и City Clinic, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция - Acibadem. Състои се от две болници в гр. София, една от които с две болнични бази, два диагностично-консултативни центъра и един медицински център в гр. Варна, в които работят над 2500 служители.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е една от най-голямите лечебни заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.

Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad и техният бранд Acibadem, базиран в Турция.

Изисквания за заемане на длъжността:
- Висше образование - кандидатурите ще се разглеждат с предимство;
- Комуникативни умения и умения за работа с клиенти в динамична среда;
- Желание за развитие;
- Съпричастност към нуждите и потребностите на пациентите на лечебното заведение, проявяване на персонално отношение в комуникацията с тях;
- Компютърна грамотност – MS Office или Open office;
- Добри езикови познания;
- Опит в сферата на здравеопазването би бил полезен, но не е задължителен.

Основни дейности:
- Запознаване на пациентите с болничната среда;
- Предоставяне на пациентите информация относно медицинските услуги и престоя им в лечебното заведение;
- Даване на информация относно условията за престоя при хоспитализация;
- Поддържане на контакт с пациента с цел организация и подпомагане при:
* хоспитализация;
* дехоспитализация;
* издаване на фактура за дадени услуги в рамките на лечебното заведение.

Какво Ви предлагаме:
- Постоянен трудов договор;
- Възможност за работа в екип от професионалисти, с богат опит и лидери в своята сфера;
- Ваучери за храна на стойност 100 лева;
- Допълнително здравно осигуряване за сметка на работодателя;
- Възможност за допълнително здравно осигуряване на членове на семейството на служителя;
- Професионално обучение и развитие в едно от водещите лечебни заведения в страната и на Балканите.

Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и обработва информация за кандидатите за работа само и единствено за целите на подбора на кадри, в законоустановения шестмесечен срок и на основание съгласие. Администраторът събира данни, каквито кандидатът за работа е предоставил по собствено усмотрение. Администраторът не събира копия на документи. Относно правата на субектите на данни, начините за упражняването им и изобщо цялостнотия режим заобработка на данни при Администратора.

Ще се свържем само с одобрените кандидати!

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>