Д-р Николай Милушев се присъединява към екипа на Аджибадем Сити Клиник от средата на месец октомври 2013г. Той ще е ръководител сектор Урология и ще извършва диагностика и лечение на бъбречно-каменна болест, възпалителни и туморни заболявания на пикочно-половата система, андрология. За допълнителна информация и записванена на часове тел: 0700 13 127.

„Надявам се да мога да помогна на хората да изградят по-висока здравна култура по отношение на грижата за своята пикочно-полова система, осъществявайки профилактика, диагностиката и лечение на най-честите и масови заболяванията, често подценявани, но водещи до тежки усложнения“, споделя Д-р Милушев.

Д-р Николай Милушев завършва медицина (1989) в Медицинска академия в София и придобива специалност урология, а основния си опит натрупва като координатор в АГ комплекс на МБАЛ Перник (1989–1992), научен сътрудник ІІ ст. и като практикуващ лекар в НМТБ „Цар Борис ІІІ” (1992–2006). От 2006 г. до септември 2013г. завежда урологично отделение в МБАЛ „Вита”. Има тесни научни интереси в областта на лечението на хиперплазия на простатата с Тулиум лазер. Член е на Българския лекарски съюз, на Българското урологично Дужество на европейската урологична асоциация.

Консултативен център Аджибадем Сити Клиник разполага със специализирани кабинети, покриващи всички медицински специалности. Структурата разполага с модерни кабинети и апаратура, като по този начин осигурява достъп до специализирани манипулации и процедури, модерна профилактика, превенция и диагностика на здравето и работи в тясна връзка с отделенията на болницата.