Уважаеми д-р Марков,

Изказвам  благодарност и възхищение от това, което преживях във Вашата болница през изминалите четири дни.

На  25 .02. 2017 г. бях приет по спешност с инфаркт и много голям здравословен риск. Попадайки в екипа на проф. Д-р Златарска и нейните колеги  - д-р Добрев, д-р Станков, д-р Станилов и д-р Цонев за отрицателно време ми бе върната надеждата за живот. Тези хора са родени за лекари. На вид млади, но изключителни специалисти. Невероятно внимателни, много сериозни, изключително компетентни, в екстремни условия. По 24 часа в денонощието се взимаха бързи, адекватни и високо професионални решения в продължение на тези четири дни.

Страхотна дисциплина демонстрираха и медицинските  сестри Даниела Тончева, Дани Миланова, Галя и Ани. Бяха на висота и  през цялото време работеха в синхрон  като един човек.

Д-р Станков ми направи коронарография и дилатация за не повече от 40 минути, след което се озовах в болничното легло.

При Вас, освен професионализмът, ме впечатли организацията, дисциплината, хигиената и много високата скорост на лечение. Това ми е девети стент. Имам 4 инсулта и 5 инфаркта, и само за 40 минути бях готов.

В софийските болници 40 минути не стигат само за придвижването от портала до клиниката, като например във ВМА, в МБАЛ „Св. Анна”.

Вашето предимство е, че Вие първо лекувате, а след това решавате останалите бюрократични подробности.

Поздравления за Вас лично и организацията, която сте създали, и поклон пред този страхотен екип, който изброих по-горе поименно.

Бях чувал, но сега се убедих, че има такава болница с такива прекрасни и всеотдайни хора и специалисти.

Ще разказвам дълго за Вас.

С почит: 

Николай Николов