Независимо от сложната епидемиологична обстановка и извънредното положение, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ е на разположение за всички свои пациенти в страната 24 часа в денонощието, като е взела всички необходими мерки за безопасността им.

Въведените контролно-пропускателни пунктове в областните центрове, не изключват възможността да се пътува по медицински причини. 

Документи за влизане в град София за посещение на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ за преглед или лечение

От 24 март МВР предоставя нова бланка за декларация, която трябва да бъде задължително представена на създадените КПП. Можете да свалите декларацията оттук >, след което я разпечатайте и попълнете предварително. За актуалност на бланката и информацията, моля проверявайте редовно официалния сайт на МВР www.mvr.bg 

За повече информация, пациентите могат да позвънят в кол центъра на болницата 0700 13 127 или на кратък номер *5544

Всички клиники, отделения и структури на болницата и медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти в денонощието, включително в двора на болницата, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, изпращане на пациенти с висока температура към входа на Спешно отделение за допълнителна оценка, различен вход за персонала.  

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ са до своите пациенти непрекъснато, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.