Три статуетки в някои от най-престижните категории на годишните награди Медицински Оскари 2018  отнесоха лечебните заведения от най-голямата здравна група у нас Аджибадем Сити Клиник. Призовете бяха връчени на официална церемония, в присъствието на специалисти и болнични директори от цялата страна.

Спечеленият Медицински Оскар за Болнична група на годината е признание за високото качество на медицинска грижа, посветеност на лекарските екипи и амбиция за непрекъснато развитие. Оскар за Медицински екип на годината спечели Отделението по Електрофизиология и кардиостимулация към Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център, което се откроява освен с професионално единство, и с въвеждане на иновативни за страната практики. Онкологичният център в групата беше отличен със специалната награда на Националната пациентска организация за Инвестиции в психосоциална подкрепа.

Номинациите за Националните медицински награди 2018 са направени от браншови организации, ресорни медии и журналисти. Организатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. Партньори на Медицинските Оскари 2018 са Български лекарски съюз, Националната пациентска орагнизация и Българският фармацевтичен съюз.