Всеки ден сърцето изпълнява невероятните 100 000 удара, захранващи всеки орган в тялото с необходимия кислород и хранителни вещества. То е символ на живота и е от ключово значение да го обгрижваме и предпазваме винаги. Всяка година на 29 септември празнуваме Световния ден на сърцето.

В този специален ден, но и през целия месец септември, ние от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център имаме удоволствието да предоставим 15% отстъпка за преглед при нашите кардиолози.

По статистика на Световната здравна организация именно сърдечно-съдовите заболявания са водещата причина за смърт по света и на първо място у нас. Но добрата новина е, че заболявания като исхемична болест на сърцето, инфаркт на миокарда, хипертония и други сърдечно-съдови проблеми могат да се предотвратят или контролират чрез редовни профилактични прегледи.

Кардиолозите в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център разполагат с богат опит и най-новите технологии, които гарантират качествено и индивидуално отношение към всеки пациент.

Не забравяйте, че здравето на Вашето сърце е в ръцете Ви и с профилактичния преглед можете да направите първата стъпка към по-дълъг и по-щастлив живот.

Можете да запишете час за преглед на тел *5544 с опция Сърдечно-съдов център, през сайта ни или на място на ул. Околовръстен път 127!