На официална церемония на 13-ото издание на лигата “Лекарите, на които вярваме” бяха наградени над 70 лекари от групата Аджибадем Сити Клиник. Както всяка година в “Лекарите, на които вярваме” се включват единствено медици, номинирани от своите пациенти заради качеството на работата им.

За 2023 г. темата на изданието бе "Медицината: Тренд и българският опит". Представени бяха новите световни тенденции за лечение на социалнозначимите болести - революционните технологии с изкуствен интелект, роботи, наночастици, телемедицината, персонализираните лекарства. 

Специални гости на церемонията бяха министърът на здравеопазването проф. Христо Хинков, проф. Костадин Ангелов - председател на Комисията по здравеопазване в парламента, доц. Ангел Кунчев - главен държавен здравен инспектор, д-р Иван Маджаров - председател на БЛС, Станимир Михайлов - управител на НЗОК, и над 300 лекари, чиито имена са сред 700-те в най-ценната семейна книга.

От тази година в алманаха “Лекарите, на които вярваме”, “визитките” на специалистите са с нов дизайн - в тях са посочени лечебното заведение, където практикуват, и координатите - адрес, мейл и телефон, на които могат да бъдат открити.

Както обикновено акцент са конкретните научни интереси на специалистите и особено важната за пациентите информация какви са възможностите за преглед.