Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда - комплексна здравна помощ

Пътеводител на пациентите с онкологични заболявания

Научете повече

За да сме здрави за важните неща

Холистичният и мултидисциплинарен подход са основният модел за предоставяне на болнична помощ в Токуда
Повече за нас

Открий лекар или специалист

Обединени в грижата за вас!

Открий лекар или специалист

Клиники, отделения и кабинети

400x400-1x1-2

Видео галерия

Пусни видео

Da Vinci урологична хирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

За предимствата на роботизираната хирургия със системата Да Винчи обяснява д-р Калоян Давидов, началник на отделение по Урология и медицински директор на Аджибадем Сити Клиник Болнца Токуда, сертифициран хирург за най-прецизната оперативна техника.Системата Да Винчи е на разположение на хирурзите в УМБАЛ Токуда от септември 2017 г. В една от доказаните области на приложение - урологията, се извършват прецизни и нискотравматични операции при рак на простатата, рак на пикочния мехур и рак на бъбрека със запазване на органа.Използва се с доказани предимства и при стеснения и запушвания на пикочните пътища, пластични реконструкции на бъбречните кухини, дивертикули пикочния мехур.Хирургията с робота Да Винчи осигурява прецизност и ниска травматичност, операциит са максимално щадящи за околните тъкани, а възстановяването е значително по-бързо в сравнение с други хирургични методи.

Специализирани центрове

Технологии и апаратура

Линеен ускорител HALCYON

Високата ефективност на линейния ускорител се дължи на прецизно визуализиране на пациента и тумора, както и на бързината и точността на действието му. Той се отличава от традиционните апарати за лъчелечение и със специално проектиран интегриран дизайн, който осигурява комфорт и сигурност за пациента.

FIBROSCAN - оценка на фиброза и стеатоза на черния дроб

  • УМБАЛ Токуда

Fibroscan е уред, с който се извършва неинвазивно изследване за измерване на плътността (твърдостта) на черния дроб чрез ултразвукови вълни, което позволява определяне на степента на чернодробна фиброза и стеатоза.