С редица изненади, които предизвикаха усмивки по лицата на малките ни пациенти и празнична атмосфера, отбелязахме най-хубавия ден в годината – 1 юни.

Коридорите на болницата се изпълниха със смях и вълнение. Инициативите, организирани за празника, имаха цел да създадат по-благоприятна среда за децата по време на тяхното лечение. Всички педиатрични кабинети бяха украсени с цветни балони, които внесоха радостна и празнична атмосфера.

Майката на малката Мария, която се лекува от пневмония в Клиниката по педиатрия, се преобрази в Снежанка. Ивелина Мадолева усмихна нашите малки пациенти и им раздаде свежи плодове, за да растат здрави и силни.

Неразделна част от празника беше раздаването на подаръци. Те не само зарадваха децата, но и послужиха като знак на признателност за тяхната смелост и издръжливост. Малчуганите получиха книжки за оцветяване с флумастери, спортни бутилки за вода, a за най-малките – новородените бебета имаше гумени патета за баня и козметика, предоставена от A-derma.

Ежедневно нашите малки пациенти ни вдъхновяват със своята сила, оптимизъм и борбен дух. А нашата основна мисия и отговорност е да им предоставим най-добрата грижа и внимание.

Честит празник, мили деца! Продължавайте да откривате света с усмивка, бъдете здрави и изживейте едно вълнуващо детство!

Свързани отделения