С много изненади, усмивки и обич към най-малките ни пациенти отбелязахме Международния ден на детето в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. За тях подготвихме специални подаръци, балони и веселие, за да направим празника им незабравим.

Тази година зарадвахме нашите малки приятели с билети за спектакъла „Хензел и Гретел“ по любимата на всички деца приказка на Братя Грим. Те ще могат да се насладят на представлението заедно с родителите си или свои придружители в Младежки театър „Николай Бинев“ на 9 юни. 

С помощта на верните ни приятели – медицинските клоуни д-р Куку и д-р Джаста-Праста от „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“, успяхме да внесем радост и забавление в болничната обстановка. Празничната атмосфера беше изпълнена с детски смях, усмивки, любов и всеотдайност. Инициативите, организирани за 1 юни, имаха цел да създадат по-благоприятна среда за децата по време на тяхното лечение. 

Подаръци получиха и всички новородени бебета в Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология. 

Честит празник, мили деца! Нека сърцата ви бъдат пълни с радост, очите ви да блестят от вълнение и смях, а дните ви да са като приказка, изпълнена с вълшебства и приключения. Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Свързани отделения