Със стоплящ сърцата празник, изпълнен с много детски усмивки, любов, надежда и благодарност, Инвитро център Токуда отпразнува своя 5-и рожден ден. За тези пет години той успя да се утвърди като един от водещите репродуктивни центрове в България, помагайки на стотици двойки да осъществят мечтата си за дете. 

„Щастливи сме, че отпразнувахме заедно нашия празник и видяхме усмивките на децата и техните родители. Именно те са най-голямата ни награда и вдъхновение. За нас тези пет години са период на щастие, много сбъднати мечти и голямо израстване. Благодарим за доверието на всички пациенти. Пожелавам им винаги да вярват в мечтите си и никога да не се отказват, а на невероятния ми екип-да съхрани ентусиазма и упоритостта си“, каза д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Инвитро център Токуда.
 
В приятната астмосфера на центъра екипът посрещна много щастливи семейства и техните прекрасни малки деца. Присъствието им на празника бе най-емоционалният и стоплящ сърцата на всички гости момент. Своите специални поздрави и подкрепа към екипа от репродуктивни специалисти изразиха изпълнителният директор на Аджибадем Сити Клниник УМБАЛ Токуда и Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда д-р Венелина Милева и прокуристът г-н Бугра Сусам. 

„Пожелавам още много успехи и сбъднати мечти на целия екип от медицински специалисти на Инвитро център Токуда. Вие доказвате ежедневно, че правим всичко възможно нашите пациенти да бъдат щастливи. Благодаря на всички присъстващи, че сте се доверили на д-р Шефкетова и нейния екип. Бъдете здрави“, каза д-р Венелина Милева.

Със силна мотивация, всеотдайност и професионализъм Инвитро център Токуда ще продължи смело да допринася за своята кауза - повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе.

Свързани отделения