Пътят към родителството е забележително пътуване, изпълнено с очакване, вълнение и несигурност. С наближаването на големия ден много бъдещи родители търсят насоки и знания, за да улеснят прехода си в тази нова фаза от живота. С безплатните Беседи за бъдещи родители, които се водят от нашите опитни медицински специалисти, бъдещите майки и бащи могат да получат нужната информация и подкрепа, от които се нуждаят за плавен и уверен преход към родителството.

Беседите започват на 3 август от 13:00 часа с разширена беседа по кърмене по повод Световната седмица на кърменето, която отбелязаме всяка година от 1 до 7 август. В 14 часа програмата за деня продължава с още една беседа, посветена на етапите на раждането. 

Всички събития се провеждат в Аулата на етаж 9 на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, като не е необходимо предварително записване.

По време на беседите нашите лектори ще обърнат внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

По време на представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс, което ще се проведе на 22 август от 13 часа, ще получите информация за нашите медицински грижи, услуги, условия и уникални предимства. Ще можете да зададете и всички ваши въпроси.

Вижте пълната програма за месец август:

*Беседата "Промяна на партньорските отношения след раждането на детето" ще се проведе на 17 август от 14 часа