Обученията за бъдещи родители на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда продължават през новата 2023 г. Заповядайте на представянето на родилния и неонатологичен комплекс и беседите за бъдещи родители през януари, за да се подготвите за всички важни аспекти от бременността, раждането и грижите за бебето.

Лекциите се водят от нашите опитни медицински специалисти, които всеки ден посрещат новия живот. Всички събития са безплатни и се провеждат в Аулата на етаж 9 на болницата. Не е необходимо предварително записване. 

По време на беседите, които ще се проведат на 12 и 19 януари, нашите лектори ще обърнат внимание на проследяването на бременността, раждането, адаптацията, първите грижи и кърменето на бебето. А вие можете да зададете всички ваши въпроси и веднага да получите отговори и полезни съвети. 

На 31 януари от 13:00 часа ще се състои представяне на Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология, на което ще получите информация за медицинските грижи, полагани от висококвалифицираните ни специалисти, нашите услуги, условия и уникални предимства.

Вижте пълната програма за месец януари: