6 години, посветени на чудото на живота

Инвитро център Токуда отбелязва своята шеста годишнина. През тези шест години той се утвърди като един от водещите центрове в областта на репродуктивната медицина в България, помагайки на стотици двойки да сбъднат своята мечта за дете.

 „Най-големият стимул в работата ни са усмивките на децата и родителите. Гордеем се с резултатите, които постихнахме заедно през тези 6 години и благодарим на нашите пациенти за доверието им. Щастлива съм, че още в самото начало успяхме да изградим сплотен екип от професионалисти с обща мисия, която заедно следваме всеки ден. Ще продължим да работим усилено, със същия устрем и отдаденост, за да предоставяме най-добрите грижи в сферата на репродуктивната медицина“, сподели д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Инвитро център Токуда.

Индивидуалният подход към всяка двойка са приоритет в работата на центъра и екипа през годините. Висококвалифицираните специалисти използват най-съвременните технологии, лаборатории и оборудване. Като част от многопрофилна болница, центърът има мултидисциплинарната подкрепа от специалисти от различни медицински направления в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

Инвитро центърът има договор с Центъра за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който осигурява финансова възможност на повече семейства да реализират своята мечта за дете. Центърът извършва дейности и процедури, финансирани и от общински фондове.

Инвитро център Токуда изразява благодарност към всички свои пациенти и партньори за подкрепата и доверието през годините.

Честит празник на целия екип! 

Свързани отделения