Летните месеци са време на релаксация, пътешествия и активности на открито, но също така изискват особено внимание към здравето. Повишените температури и по-интензивното излъчване на слънчева светлина могат да доведат до различни здравословни проблеми. Затова е важно да се предприемат мерки за профилактика и навременни изследвания. За дамите, които са по-често ангажирани с разни задължения, приготовления и грижи, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда предлага изключителна възможност – профилактични изследвания с 20% отстъпка при записване на часове до края на юли.

Профилактичните изследвания са ключът към доброто здраве и дълголетие. Те позволяват ранното откриване на заболявания, които често протичат без симптоми в началните си стадии. Навременната профилактика може да предотврати развитието на сериозни здравословни проблеми и да улесни лечението.

През топлите месеци, женското тяло е подложено на допълнителни стресови фактори като дехидратация, хормонални промени, рискови фактори като топлинен удар и повишено излагане на ултравиолетови лъчи. Ето защо, именно сега е подходящият момент да се направят профилактични изследвания, които да осигурят спокойствието, че здравето ни е в добро състояние.

Женският профилактичен пакет на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е създаден специално, за да отговори на нуждите на представителите на нежния пол. Индивидуален асистент ще Ви съдейства при планиране и съпровождане на прегледите и изследванията при екипа от специалисти, които се грижат за здравето на своите пациенти с професионализъм и внимание към детайлите.

Възползвайте се от специалната оферта на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и се погрижете за себе си и своите близки. С промокод Маги20 можете да запишете час до 31.07 и да го използвате до края на месец август. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас: тел. 0884 933 401, 02/403 4888, 02/403 4000, *5544.

Помнете, че навременната профилактика и грижа за здравето са най-добрият начин да се насладите на живота без притеснения и ограничения!