Да станеш родител е вълнуващо и променящо живота преживяване, което често е свързано с редица предизвикателства и въпроси. Заповядайте на Беседите за бъдещи родители на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда през месец май, за да се подготвите за тази нова глава от живота ви с помощта на нашите опитни медицински професионалисти.

По време на беседите, които стартират на 4 май, четвъртък, от 13 часа, ще обърнем внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето и адаптацията му.

Всички събития ще се проведат в Аулата на етаж 9 на болницата, като не е необходимо предварително записване. Лекциите се водят от нашите медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.

Представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс ще се проведе на 23 май от 13 часа в Аулата на болницата. По време на събитието ще получите полезна информация за медицинските грижи за майките и бебетата, условията и уникалните ни предимства.

Лекциите за бъдещи родители са напълно безплатни. Не е необходимо предварително записване. Очакваме Ви!