Плакет „Златно сърце” получи изпълнителният директор на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда д-р Венелина Милева. Наградата е за изключителния принос на Центъра за асистирана репродукция за каузата повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе

Плакетът бе връчен на рождения ден на Фондация „Мечта за дете”, която вече 5 години подкрепя двойките при решаване на проблемите, свързани с репродуктивното им здраве.

На празника присъстваха много бебета и деца, заченати с помощта на екипа на Центъра за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, ръководен от д-р Мефтуне Шефкетова. Присъствието на малките деца показа на всички присъстващи какво означава мечтите да се превърнат в реалност.

Фондацията поднесе специални благодарности на екипа на Центъра за асистирана репродукция за непрестанните усилия и високоспециализираната помощ, дали шанс на стотици семейства да прегърнат своята рожба.

Повече за  Центъра за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и всички методи и процедури за лечение на репродуктивни проблеми можете да научите ТУК.

Свързани отделения