Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда преустановява приема за болнично лечение на пациенти с COVID-19 във връзка със спада в заболеваемостта и свързаните с това промени в организацията за лечение, определени от Министерство на здравеопазването.

Прегледи и амбулаторни изследвания за пациенти с коронавирус продължават да се извършват в обособената зона на диагностично-консултативния център на болницата, при спазване на необходимите мерки за дезинфекция.

В лечебното заведение могат да бъдат направени всички видове диагностични тестове - PCR диагностика, тестове за антитела и клетъчен имунитет. За повече информация тук: Тестове за COVID-19->>>>

За пациенти с постковид симптоматика са предвидени пакети с най-необходимите прегледи и изследвания, които можете да разгледате тук: Пакети за преболедували COVID-19 ->>>>

Ваксинации се извършват без запазване на час в обособения имунизационен кабинет на 3 етаж в болницата в часовете от 13.30 - 15.30 часа. Налични са всички видове ваксини, като за ваксините Модерна и Янсен е необходимо предварително планиране чрез обаждане на телефон 02/403 4367.