Заповядайте на Беседите за бъдещи родители на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда през месец юни, за да се подготвите за раждането и грижите за бебето заедно с нашите опитни медицински специалисти.

Беседите стартират на 8 юни, четвъртък, от 14 часа. Те са посветени на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето и адаптацията му. 

Всички събития ще се проведат в Аулата на етаж 9 на болницата, като не е необходимо предварително записване. Лекциите се водят от медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.

Представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс ще се проведе на 20 юни от 13 часа в Аулата на болницата. По време на събитието ще получите полезна информация за медицинските грижи за майките и бебетата и условията в комплекса от акушер-гинеколога д-р Анна Богданова и началника на Отделението по неонатлогия д-р Радка Масларска.

Лекциите за бъдещи родители са напълно безплатни. Не е необходимо предварително записване. Очакваме Ви!

Вижте пълната програма през юни: