На 14 септември, четвъртък, от 14 часа, започват Беседите за бъдещи родители на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Всички събития ще се проведат в Аулата на етаж 9 на болницата, като не е необходимо предварително записване. 

Лекциите се водят от медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.

По време на беседите нашите лектори ще обърнат внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

Представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс ще се проведе на 26 септември, вторник, от 13 часа, в Аулата на болницата. По време на събитието ще получите полезна информация за медицинските грижи за майките и бебетата и условията в комплекса от акушер-гинеколога д-р Росица Колева и началника на Отделението по неонатлогия д-р Радка Масларска.

Лекциите за бъдещи родители са напълно безплатни. Не е необходимо предварително записване. Очакваме Ви!

Вижте пълната програма през септември: