Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда отново подкрепи кампанията „Повече българчета за България“ на Радио Витоша. За поредна година Центърът ни за асистирана репродукция и Отделението по неонатология ще дарят високоспециализирани изследвания. 

„Тази година посвещаваме кампанията на уроците по човечност. На умението да сме съпричастни, да сме хора. Отново ще подкрепим българските семейства. Благодарим на всички дарители, за които “Повече българчета за България” се оказа обща и важна кауза“, посочват организаторите.

Центърът за асистирана репродукция ще дари 5 ваучера за консултации и изследвания на двойки с репродуктивни проблеми, които включват: консултация със специалист по репродуктивна медицина, тест за хламидия за мъжа и жената, спермограма за мъжа, пакет изследвания на хормони и яйчников резерв за жената (FSH, LH, Estradiol, AMH).

Отделениято по неонатология ще проведе безвъзмездно 15 ултразвукови скрининга на новородени бебета, които включват ехография на централна нервна система, на коремни органи и слух. 

Тази година, с цел улеснение на всички участници, от Радио Витоша са подготвили специална форма за записване. Ще я откриете ТУК. Записването е до 12 ч. на 30 март 2023 г. Официалното теглене на спечелилите в кампанията ще бъде на 31 март в ефирa на „Тройка на разсъмване”. Повече можете да научите на radiovitosha.com