Аджибадем Сити Клиник е най-голямата група от лечебни заведения с водеща пазарна позиция в България. Веригата е част от глобална здравна група - IHH Healthcare Berhad (“IHH”). IHH ръководи интегрирани здравни дейности и свързаните с тях услуги и е второто по големина в света публично здравно дружество.

Аджибадем Сити Клиник притежава 3 лечебни заведения с над 750 легла и 4 медицински центъра, в които работят над 2500 човека, 700 от които са лекари, водещи специалисти в своите области. Здравната група предлага уникални за България технологии и медицински услуги. Във веригата са и единствените болници в България, акредитирани от Joint Commission International (JCI) с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ стартира подбор за позиция ЕКСПЕРТ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ. Позицията е подходяща и за медицински сестри, акушерки, лаборанти.

Отговорности:
Внедрява цялостния процес за качество и безопасност на пациентите.
Работи в сътрудничество с всички отделения и ръководството, които участват в процеса на оказване на качествени и безопасни грижи.
Подпомага отделите и отделенията в изготвянето на политики и процедури, свързани с качеството и безопасността на пациентите.
Упражнява контрол в спазването на политики и процедури.
Инициира подходи и действия за увеличаване на качеството и безопасността на пациентите.
Участва в разработване и провеждане на обучения по процедурите съвместно с екип „Човешки ресурси“.
Изпълнява допълнително поставени задачи, свързани с дейността.

Изисквания:
Висше образование.
Отлична компютърна грамотност – MS Office, Mail, Internet.
Много добър английски – писмено и говоримо.
Аналитични умения.
Отлични комуникационни умения.

Ние Ви предлагаме:
Възможност за професионална реализация в най – голямата частна група от лечебни заведения.
Мотивираща работна среда в екип от професионалисти, посветени на призванието да помагат на хората.
Адекватно и сигурно възнаграждение.
Допълнително здравно застраховане.
Програми и отстъпки за достъп до здравно обслужване за близки на служителите.

Необходими документи: професионална автобиография с актуална снимка. Моля опишете вашите мотиви да кандидатствате при нас в кратко мотивационно писмо.

Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>