Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е най-голямото лечебно заведение в България, построено и развито с частни инвестиции.
Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.
Лечебното заведение е разположено в София, в южната част на кв. Лозенец. Има капацитет 670 легла, напълно адаптирани към индивидуалните нужди на пациентите, в 39 клиники и отделения, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, 4 ангиографски лаборатории, спешно отделение и център за клинични проучвания.
Структурата на лечебното заведение е многопрофилна и предлага комплексна здравна помощ в почти всички медицински направления.
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда търси да назначи Хигиенисти за общо хигиенно звено в болницата - нощни смени (12-часови)

Изисквания за заемане на длъжността:
* Умения за работа в екип.
* Силна мотивация за работа.
* Коректно и лоялно отношение.

Ние Ви предлагаме:
* работа в посветен екип от професионалисти;
* ваучери за храна, полагащи се към трудовото възнаграждение;
* ваучери за храна и напитки на работното място по наредба 11;
* въвеждащо обучение;
* работно облекло;
* сигурно и редовно заплащане;
* допълнително здравно застраховане за сметка на работодателя;
* възможност за допълнително здравно застраховане на членовете на семейството на служителя.

Необходими документи: CV с актуална снимка.

Аджибадем Сити Клиник болница Токуда е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Ще се свържем само с одобрените кандидати!

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>