Аджибадем Сити Клиник е най-голямата група от лечебни заведения с водеща пазарна позиция в България. Веригата е част от глобална здравна група - IHH Healthcare Berhad (“IHH”). IHH ръководи интегрирани здравни дейности и свързаните с тях услуги и е второто по големина в света публично здравно дружество.

Аджибадем Сити Клиник притежава 3 лечебни заведения с над 750 легла и 1 медицински център, в които работят над 2500 човека, 700 от които са лекари, водещи специалисти в своите области. Здравната група предлага уникални за България технологии и медицински услуги. Във веригата са и единствените три болници в България, акредитирани от Joint Commission International (JCI) с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването.

Аджибадем Сити Клиник търси да назначи служител на позиция: Служител Информационно обслужване на пациенти.

Ако Вие сте: 
- С отлични комуникативни способности; 
- С добри компютърни умения;
- С добро владеене на английски език (предимство);
- С опит в сферата на здравеопазването;
- Амбициозни, мотивирани и желаете работа в млад, усмихнат и динамичен колектив, то значи сте попаднали на правилното място.
 
Ако искате да: 
- Развиете своите умения и компетенции;
- Предоставяте информация на пациентите с цел постигане най-високо ниво на удовлетвореност сред тях;
- Съдействате в комуникацията с пациенти и отговаряте на въпроси, които могат да възникнат преди, по време и след преглед/хоспитализация;
- Познавате в детайли вътрешните процедури, процеси и приложни програми;
- Поднасяте информацията на достъпен и разбираем език;

При нас ще намерите:
- Отлични възможности за професионално и кариерно развитие в една от най-големите здравни групи в България;
- Мотивиращо стартово възнаграждение, съобразено с отговорностите на длъжността;
- Допълнително възнаграждение по мотивационна схема;
- Разнообразни възможности за усъвършенстване на знанията и уменията;
- Допълнително здравно осигуряване, за сметка на работодателя;
- Ваучери за храна на стойност 100 лв. нето на месечна база;
- Мултиспорт карта на преференциални условия;
- Работна седмица от понеделник до петък, с работно време от 08:00 ч. до 16:30 ч. ;

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

"Аджибадем Сити Клиник ЕАД" е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>