Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е една от най-голямите лечебни заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.

Лечебното заведение е разположено в София, в южната част на кв. Лозенец. Има капацитет 670 легла, напълно адаптирани към индивидуалните нужди на пациентите, в 39 клиники и отделения, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, 4 ангиографски лаборатории, спешно отделение и център за клинични проучвания.
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда търси да назначи Рентгенов лаборант за клиника по Образна диагностика.
Клиника по Образна диагностика е оборудвана с два Магнитно-резонансни апарата - 1,5Т и 3Т; два Компютъртомографски апарата - 64 мултидетекторен и новоинсталиран двойно-енергиен КТ апарат; мамограф, два ултразвукови апарата; остеоденситометър; скопичен и графичен апарати с вторична дигитализация; нов дигитален графичен апарат; три мобилни апарата с дигитални касети; четири С-рамена за интраоперативна работа.

Изисквания за заемане на длъжността:
- завършено образование - специалност "Рентгенов лаборант";
- желание за професионално развитие
- комуникативност и умение за работа в мултидисциплинарен екип;
- прилага морално-етичните норми в практиката си.

Ние Ви предлагаме:
- професионално уважение и колегиалност;
- работно време на смени при седемчасов работен ден;
- атрактивно заплащане;
- ваучери за храна;
- работа в посветен екип от професионалисти;
- развитие в еднa от водещите лечебни структури в страната и на Балканите;
- допълнително здравно застраховане за сметка на работодателя;
- възможност за допълнително здравно застраховане на членовете на семейството на служителя;
- възможност за професионална реализация в организация с високи стандарти;
- възможност за настаняване за живеещите извън град София.

Необходими документи: автобиография с актуална снимка;


Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>