Аджибадем Сити Клиник е лидер в предоставянето на здравни услуги в България. Лечебните завeдения в групата на Аджибадем Сити Клиник осигуряват достъп до най-добрите специалисти, услуги, методи и технологии в здравеопазването у нас и региона.
Университетската болница Аджибадем Сити Клиник е отличена с най-високия стандарт за качество и безопaсност в областта на здравеопазването, даван от най-престижната международна институция JCI (Joint Commission International). Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad.
Основна мисия на Аджибадем Сити Клиник е да предлага комплексна грижа на своите пациенти чрез утвърдени специалисти с помощта на съвременни методи и последните технологии на съвременната медицина.
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ търси да назначи РЕНТГЕНОВ ЛАБОРАНТ за отделение по ЛЪЧЕТЕРАПИЯ.


Изисквания за заемане на длъжността:
• завършено образование - специалност "Рентгенов лаборант";
• умения за работа с лабораторна апаратура;
• комуникативност и умение за работа в екип;
• коректно и лоялно отношение.


Ние Ви предлагаме:

работно време: понеделник до петък (смени от 7 часа);
сигурно и редовно заплащане;
ваучери за храна на стойност 100 лв. нето на месечна база;
работа в посветен екип от професионалисти;
развитие в еднa от водещите лечебни структури в страната и на Балканите;
допълнително здравно осигуряване за сметка на работодателя;
възможност за допълнително здравно осигуряване на членовете на семейството на служителя;
възможност за настаняване в квартира на преференциална цена (с включени консумативи, за живеещи извън гр.София).

Необходими документи: автобиография с актуална снимка.


Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>