Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е една от най-голямите лечебни заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.

Лечебното заведение е разположено в София, в южната част на кв. Лозенец. Има капацитет 670 легла, напълно адаптирани към индивидуалните нужди на пациентите, в 39 клиники и отделения, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, 4 ангиографски лаборатории, спешно отделение и център за клинични проучвания. 
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда ЕАД търси да назначи Медицински сестри за:

- Клиника по кардиология;
- Клиника по гастроентерология;
- Клиника по кардиохирургия;
- Клиника по анестезиология и интензивно лечение;
- Клиника по неврология и медицина на съня;
- Клиника по пулмология
 
Изисквания за заемане на длъжността:
∙ Професионалист по здравни грижи - специалност медицинска сестра;
∙ умение за работа в екип;

Ние Ви предлагаме:
∙ Отлично стартово възнаграждение;
· Стимулираща бонусна система;
· Ваучери за храна на стойност 100 лева;
· Ваучери за храна по Наредба 11; 
· Допълнително здравно осигуряване за сметка на работодателя;
· Възможност за допълнително здравно осигуряване на членовете на семейството на служителя;
· Бонус „Препоръчай приятел“ с предварително утвърдени правила;
· Работно време по предварително изготвен график;
· Добра локация – в непосредствена близост има спирка на автобуси 88, 120, Е73, както и метростанции „Джеймс Баучев“ и „Витоша“. 
∙ Възможност за настаняване в квартира на преференциална цена (с включени консумативи, за живеещи извън гр.София).

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

"Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда ЕАД" е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>