Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е една от най-голямите лечебни заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.

Лечебното заведение е разположено в София, в южната част на кв. Лозенец. Има капацитет 670 легла, напълно адаптирани към индивидуалните нужди на пациентите, в 39 клиники и отделения, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, 4 ангиографски лаборатории, спешно отделение и център за клинични проучвания.
Аджибадем Сити Клиник Токуда стартира подбор за позиция ЕКСПЕРТ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ. Позицията е подходяща и за медицински сестри, акушери/ки, лаборанти.

Отговорности:

- Внедрява цялостния процес за качество и безопасност на пациентите.
- Работи в сътрудничество с всички отделения и ръководството, които участват в процеса на оказване на качествени и безопасни грижи.
- Подпомага отделите и отделенията в изготвянето на политики и процедури, свързани с качеството и безопасността на пациентите.
- Упражнява контрол в спазването на политики и процедури.
- Инициира подходи и действия за увеличаване на качеството и безопасността на пациентите.
- Участва в разработване и провеждане на обучения по процедурите съвместно с екип „Човешки ресурси“.
- Изпълнява допълнително поставени задачи, свързани с дейността.

Изисквания:
- Висше образование;
- Отлична компютърна грамотност – MS Office, Mail, Internet;
- Много добър английски – писмено и говоримо;
- Аналитични умения;
- Отлични комуникационни умения.

Ние Ви предлагаме:

- Възможност за професионална реализация в най – голямата частна група от лечебни заведения.
- Мотивираща работна среда в екип от професионалисти, посветени на призванието да помагат на хората.
- Адекватно и сигурно възнаграждение.
- Допълнително здравно застраховане.
- Програми и отстъпки за достъп до здравно обслужване за близки на служителите.

Необходими документи: професионална автобиография с актуална снимка. Моля опишете вашите мотиви да кандидатствате при нас в кратко мотивационно писмо.

Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни, може да прочетете на сайта на дружеството.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатствай за позицията

Прочетох и се съгласявам с т.3.3. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>
Давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за маркетингови цели съгласно т.3.4. от <a target="_blank" sfref="[documents|OpenAccessDataProvider]38d5ea90-37b4-4a6b-9e5c-7cebb3fb8a7f" href="https://acibademcityclinic.bg/docs/default-source/privacy-files-gdpr/politikata-za-poveritelnost-otnosno-lichnite-danni-obrabotvani-chrez-internet-stranicata-na-adzhibadem-siti-klinik.pdf?sfvrsn=24d507e6_17" title="Уведомление за поверителност">Уведомление за поверителност</a>