Аджибадем Сити Клиник е лидер в предоставянето на здравни услуги в България. Лечебните заведения в групата на Аджибадем Сити Клиник осигуряват достъп до най-добрите специалисти, услуги, методи и технологии в здравеопазването у нас и региона. Университетската болница Аджибадем Сити Клиник София е отличена с най-високия стандарт за качество и безопaсност в областта на здравеопазването, даван от най-престижната международна институция JCI (Joint Commission International). В своето развитие Аджибадем Сити Клиник привлича, изгражда и поддържа екип от специалисти в различни области.

 Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост - ДКЦ
  • Постоянна работа
  • Работа на смени
  • Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 66А
  • Категория длъжност: Лекар
Изпрати CV с актуална снимка

Аджибадем Сити Клиник е администратор на лични данни и ще обработва предоставената от Вас информация само и единствено за целите на подбора на персонал. За повече информация относно начина на обработване на личните данни може да прочетете на сайта на дружеството.

Аджибадем Сити Клиник Младост - ДКЦ инвестира и разширява дейността си и в тази връзка очакваме кандидат, който разпознава в себе си амбициозен и търсещ професионално развитие професионалист, споделящ визията и ценностите на Аджибадем Сити Клиник и мотивиран да участва в развитието на медицинския център.

Снимки

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ болница Младост е отличена с най-високия стандарт за качество и безопaсност в областта на здравеопазването, даван от най-престижната международна институция JCI (Joint Commission International). В своето развитие Аджибадем Сити Клиник привлича, изгражда и поддържа професионален екип от специалисти в различни области.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост ДКЦ търси да назначи лекар с придобита специалност "УНГ".

          Изисквания за заемане на длъжността:

  • Медицинско образование  с придобита специалност "УНГ".
  • Опит в работата е предимство.
  • Умения за работа в екип.
  • Силна мотивация за работа.
  • Коректно и лоялно отношение.

Кандидатствай за позицията

Съгласявам се с <a target='_blank' href='/docs/default-source/privacy-files-gdpr/bg-privacynotice-310321.pdf?Status=Master&sfvrsn=bf3da4cc_6/BG-PrivacyNotice-310321'>общите условия</a> на Acibadem City Clinic