Пакети профилактика: Вашето здраве - в центъра на нашата грижа

Те са изцяло съобразени с пола, възрастта и съпътстващите заболявания на всеки пациент
Виж повече

Избирайки Пакет профилактика при нас, Вие ще:

 • Спестите време

  Всички прегледи и изследвания се провеждатв рамките на по-малко от ден, през който Вашият личен асистент ще се погрижи за всичко, от което имате нужда

 • Проверите здравния си статус

  Пакетите ни са съобразени спрямо пол, възраст, съпътстващи заболявания

 • Получите експертна оценка от едни от най-добрите специалисти в страната

  Провеждането на изследвания без специалистът, който да ги разтълкува адекватно и да даде правилните насоки, са работа, свършена наполовина. А ние винаги даваме 100% от себе си. 

 • Получите копие от всички

  проведени образни, функционални и лабораторни изследвания

gift

Можете да избирате между следните пакети:

 • Жени - до 45 години

  Този пакет предлага широк спектър от лабораторни изследвания и прегледи, насочени към опазване на Вашето сърдечно-съдово и женско здраве.

 • Жени - над 45 години

  Този пакет предоставя по-широк спектър от изследвания и прегледи, насочени към оценка на пълния Ви здравословен статус, като се вземат предвид нормалните изменения и потенциални рискови фактори, типични за съответната възраст при жените.

 • Мъже - до 45 години

  Този пакет включва изчерпателни медицински и лабораторни прегледи и изследвания, предназначени за оценка на Вашето здраве. Професионалният ни лекарски екип ще използва всички резултати, за да Ви предостави индивидуализиран план за поддържане на оптимално здраве.

 • Мъже - над 45 години

  Този пакет предоставя по-широк спектър от изследвания и прегледи, насочени към оценка на пълния Ви здравословен статус, като се вземат предвид нормалните изменения и потенциални рискови фактори, типични за съответната възраст.

 • Мъжко здраве

  Все по-често разнообразни урологични заболявания влошават качеството на живот не само на мъжете в зряла възраст, но и на младите и активни хора. Посещението поне веднъж годишно при уролог, дори когато не са на лице никакви оплаквания, е силно препоръчително, тъй като редица сериозни заболявания могат да бъдат безсимптомни дълго време

 • Женско здраве

  Все по-често разнообразни полово-предавани инфекции, както и други заболявания, касаещи интимното здраве влошават качеството на живот не само на дамите в зряла възраст, но и на младите и активни хора. Посещението поне веднъж годишно при АГ специалист, дори когато не са на лице никакви оплаквания, е силно препоръчително, тъй като редица сериозни заболявания могат да протичат безсимптомно дълго време.

 • Сърдечно-съдово здраве

  Колко често да се посещава кардиолог обикновено зависи от рисковите фактори и здравословното състояние на всеки човек. Обикновено за лица над 40 години, с наличие на рискови фактори като високо кръвно налягане, диабет, семейна история на сърдечно-съдови заболявания, е препоръчително да се посещава кардиолог поне веднъж годишно. За по-младите хора с по-малко рискови фактори, посещенията могат да бъдат по-редки, но все пак редовни, според индивидуалните препоръки на лекуващия лекар.

 • Ендокринни заболявания - Женски пакет

  Поради промени по време на менструация, бременност и менопауза, дамите могат да бъдат по-предразположени към проблеми с ендокринната система. Примери за често срещани ендокринни заболявания при жените включват полицистичния овариален синдром (PCOS), щитовидната жлеза, диабет тип 2 и остеопороза. Редовните профилактични медицински прегледи, включително проверка на нивата на хормоните, могат да помогнат за ранното откриване и контрол на ендокринните проблеми, което да предотврати по-сериозни заболявания и компликации.

 • Ендокринни заболявания - Мъжки пакет

  Противно на всеобщото схващане, но мъжете също страдат от различни ендокринни заболявания. Някои от тях включват проблеми с щитовидната жлеза, недостатъчност на тестостерон, диабет тип 2 и остеопороза. Редовните профилактични прегледи и то не само при специалист ендокринолог, са ключови за откриване и контрол на редица ендокринни заболявания.

screening

Профилактиката спасява животи, прегледайте се сега!

 • По данни на НСИ:

  - в следствие на сърдечно-съдово заболяване са починали 70 860 души само за 2022 г

  - от диабет са починали над 1 250 души само през 2022 г. Именно захарната болест е един от основните фактори за ранно развитие на ССЗ.

  - над 16 000 българи са загубили живота си през 2022 година в следствие на злокачествени образувания

  - над 450 българи са загубили в битката с различни инфекциозни заболявания през 2022 г.

  - Заболявания на дихателната система като бронхит и хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) през 2022 г са отнели живота над 5 550 българи от техните близки завинаги.

 • Над 60% от смъртността у нас годишно се дължи на проблеми със сърцето и кръвоносните съдове

  Инфарктът и инсултът са причина за смърт №1 у нас. Те оказват дълбоко влияние върху живота на около 60 милиона души в ЕС, като всяка година се откриват нови 6,1 милиона случая.

 • По данни на НСИ за 2022 г в следствие на сърдечно-съдово заболяване са починали 70 860 българи

  Според престижни международни изследвания и доклади близо 20% от всички смъртни случаи биха могли да бъдат избегнати посредством навременна профилактика, което би означавало потенциално спасени 14 172 живота /по 38 дневно/.

 • За информация и планиране на профилактичен пакет, моля, обадете се на: *5544 с опция Сърдечно-съдов център - 02/9038590

  Нашият координатор ще предложи най-удобното за Вас и близките Ви време за провеждане на профилактичната програма

Галерия

cardio 16
cardio 13
cardio 12
cardio 14
cardio 11
cardio 9
cardio 10
cardio 7
cardio 8
cardio 3
cardio 6
cardio 4
cardio 2
cardio 1