Записваме за безплатни прегледи за акне

Print

Дерматологът на Аджибадем Сити Клиник Варна д-р Ромелия Николова се включи в кампанията за лечение на акне. Безплатните прегледи в клиниката ще се проведат на 8 октомври с предварително записване на час на тел. 0700 33 900 и 0892 20 20 80.

Д-р Николова е специалист по дерматология с множество специализации. Тя има богат опит в диагностиката и лечението на широк кръг дерматологични заболявания в това число и акне.

Акнето е заболяване, свързано най-вече с пубертета и засяга 83% от момичетата и 95% от момчетата в тийнейджърска възраст. То започва с мазна лъщяща кожа, по която се появяват малки пъпки. Развитието му е непредсказуемо - може да се излекува спонтанно, а може да достигне до по-тежки и трайни прояви. 

"Всеки индивидуален случай се разглежда и лекува поотделно. Лекарят е специалистът, който преценява от какво точно се нуждае кожата на всеки отделен пациент с акне", казва д-р Ромелия Николова. 

Безплатните прегледи дават възможност на всеки, който има този проблем, да се консултира с нашия специалист и да направи първата крачка към грижата за здравето на своятта кожа.