В събота - 20% отстъпка от платеното изследване на скенер и ЯМР

Print

Аджибадем Сити Клиник прави 20% от платените изследвания на скенер и ядрено-магнитен резонанс в съботните дни. Изследванията се правят с предварително записване на час на телефони 0700 33 900 или 0892 202 080.

Цената на изследване на различните зони от човешкото тяло са различни и за да получите информация за точната стойност на отстъпката, моля обадете се на нашите телефони или на регистратурите на етаж 1 и 2. Контрастната материя се заплаща от пациентите и не се включва в отстъпката.

Медицинският център разполага с висококачествени ядрено-магнитен резонанс и скенер и екип от квалифицирани специалисти по образна диагностика. Двата апарата позволяват широк кръг изследвания на главен мозък, гръбнак, крайници, органи в коремната и гръдната кухина, малкия таз. Екипът ни има опит в изследването на артерии и вени, както и специализация в пренатална диагностика на ЯМР и уточняване на находки от мамография и ехография на млечни жлези.

С отстъпката от 20% от платената услуга за скенер и ЯМР се дават още възможности за пациентите да използват съботния ден за грижа към своето здраве.