Разширяваме прегледите в събота

Print

Още възможности за прегледи в събота дава на своите пациенти Аджибадем Сити Клиник във Варна. На 24 април кардиологът д-р Валентин Щерев ще приема пациенти със записан час, а от 15 май всяка събота ще преглежда очният лекар д-р Димитър Митев.

За удобство на хората, които нямат личен лекар във Варна или се нуждаят бързо от преглед от 17 април 2021 г. в клиниката ще преглежда д-р Виолина Николова. Тя е специалист Вътрешни болести с голям опит. Д-р Николова ще приема в съботни дни без записване на час от 9 до 12 ч. 

На 24 април можете да запишете час за д-р Валентин Щерев. Прегледът включва ЕКГ и при необходимост специалистът може да направи изследване с ехокардиограф.

От 15 май всяка събота от 10 до 13 ч. специалистът по очни болести д-р Димитър Митев ще очаква пациенти, които се нуждаят от очен преглед.

Продължават съботните консулти със записан час при уролога д-р Георги Панайотов и хирурга д-р Вълкан Иванов.

Всички прегледи в съботни дни в Аджибадем Сити Клиник Варна са платени. В съботите в клиниката продължават изследванията със скенер и ядрено-магнитен резонанс със записване на час. Изследванията също са само платени.

По здравна каса в съботни дни се извършват изследвания в клинична лаборатория и снимки на рентген.

За повече информация и за записване на час - звънете на тел. 0700 33 900 или *5544 сектор Варна.