Нови по-ниски цени за изследване със скенер в Acibadem City Clinic Варна

Print

Acibadem City Clinic Медицински център Варна въвежда нови цени за изследването с компютърен томограф/скенер от началото на май 2018 г. Те са различни за различните зони на тялото и са разработени в полза на пациентите.

Платената услуга за изследване на различните зони на тялото са различни за глава, шия, гръден кош, корем, малък таз, крайници. Отделно сме разработили и пакетна цена за преглед със скенер и включена контрастна материя.

Детайли можете да научите при записването на час за скенер на телефони 0700 33 900 и 0892 202 080 или на мейл varna@acibademcityclinic.bg. Запитването чрез електронна поща се прави с две имена на пациент и телефон за обратна връзка.

Апаратът Acibadem City Clinic Варна е обновен от началото на годината и работи с 50% по-ниска доза лъчение от досегашните средни норми. Подобренията са в тон с новите разпоредби на Европейската комисия. Те позволяват на специалистите по образна диагностика да извършат изследването по-бързо и с по-голяма точност.

64-срезовият скенер GE VCT LightSpeed в медицинския център във Варна е единствен в доболничната помощ у нас. Той позволява извършване на специализирани изследвания като ангиографии, виртуална колоноскопия, 3D-бронхоскопия, томография на сегменти от гръбначния стълб, крайниците, главния мозък. Екип от квалифицирани и уважавани специалисти рентгенолози извършва изследванията на скенера.

Резултатите се получават на диск и разчитане на хартиен носител от регистратура ет. 2

От началото на май 2018 г. платени изследвания на скенера в медицинския център се провеждат и в съботни дни със записване на час от 8 до 16 ч.