Нови пакети с 35% отстъпка за лаборатория прави Аджибадем Сити Клиник Варна

Print

От тази есен медицинският център прави 35% намаление от платените услуги с пакети за лабораторни изследвания. Те са разработени за бъбречна и чернодробна функции, сърдечна дейност и щитовидна жлеза. Има възможност за комбинирането им с ехография. 35% намаление се дава и за туморни маркери.

Като профилактика и ранна диагностика на онкологичните заболявания медицинският център прави намаление с 35% и за туморните маркери. Във връзка с най-разпространените социално значими заболявания с намаление ще се изследват маркерите СА125 - за яйчници, CA 15.5- за млечни жлези, СА 19.9 - за панкреас и PSA - за простата. Платеното изследване на всеки един от тях от средата на месец септември 2018 г. е 14 лв.

Пакетът за лабораторни изследвания на сърдечна дейност включва 4 вида холестерол, триглицериди, калий и натрий комплексно и е с цена 13.98 лв.

Пакет „Бъбречна функция“ е с цена 11.40 лв. и предвижда изследване на пълна кръвна картина /ПКК/, урея, креатинин и пикочна киселина. Пакет с включена ехография на отделителна система и лаборатория е с цена 37 лв.

С 35% по-евтино може да се изследва чернодробната функция. То предвижда пълна кръвна картина, АСАТ, АЛАТ, ГГТ и алкална фосфатаза и е с цена 11.40 лв. Пациентите ще имат възможност да ползват това намаление за същия пакет лабораторни изследвания с включена ехография на коремни органи общо за 37.40 лв.

Пакет „Щитовидна жлеза“ е разработен с изследване на трите основни показателя TSH, FT4, aTPO за 34 лв. За по-детайлна диагностика се дава възможност към този тип изследване да се прибави и ехография на щитовидна жлеза общо за 60 лв.

Изследванията в клинична лаборатория се извършват сутрин на гладно и жадно. Медицинският център работи и в съботни дни от 8 до 16 ч.

За пакетите с ехография се изисква предварително записване на час на телефони 0700 33 900 и 0892 20 20 80. Лабораторията работи и в събота от 8 до 16 ч.