Наши лекари удължиха времето си за прием на пациенти

Print

Специалисти от различни области на медицината увеличиха часовете си за прием на пациенти в Аджибадем Сити Клиник Варна. Новият график и възможностите за прегледи можете да видите в сайта ни в раздела За пациенти и семействата им и в Упътване - http://www.acibademcityclinic.bg/bg/varna/patient_information/za-pacienti-i-semejstvata-im

Опитният пулмолог д-р Росица Спасова е с ново работно време и приема в понеделник, сряда и петък от 8 до 11 ч. Специалистът по ушни, носни и гърлени болести д-р Георги Геронтиев вече работи всеки предиобед от 8 до 12 часа.

Дерматологът д-р Женя Димитрова, която отскоро е и Доктор на науките, преглежда във вторник от 15 до 17 ч., сряда - 11-13 ч., четвъртък от 12 до 15 и в петък от 12 до 16 ч. Приемното си време разшириха и хирурзите д-р Йордан Йорданов, който вече е в клиниката в понеделник и сряда от 11 до 14 ч. и в четвъртък от 11 до 15 ч.

Д-р Вълкан Иванов дава хирургични консултации във вторник от 11 до 15 ч. и в петък от 11 до 18 ч. Той има рядка за България специалност, придобита във Великобритания - онкопластична хирургия на млечна жлеза. Младият лекар преглежда жени със съмнение за рак на гърдата и насочва за извършване на операция и реконструкция на гърда по нови модерни способи.