Лаборатория и образна диагностика ще работят по Здравна каса и в събота

Print

От 9 май клиничната лаборатория и сектор Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Варна започват да работят и по Здравна каса. Изследвания на кръв и урина и рентген ще се правят без записване на час с направления. По НЗОК ще има и прегледи с ехограф, скенер, мамограф и ЯМР, но за тях се изисква записване на час на тел. 0700 33 900 или 0892 202 080.

В желанието си да създаде повече удобства за пациентите екипът на медицинския център разширява възможностите за прегледи в съботните дни. Секторите Клинична лаборатория и Образна диагностика ще са на разположение на пациентите от 8.30 до 16 ч. Изследвания се правят също по здравно-застрахователни фондове и платено. 

Прегледи се извършват от терапевтите на здравното заведение и от специалистите д-р Тезгюн Ариф - ендокринолог, д-р Георги Панайотов - уролог и д-р Валя Димова - невролог. Можете да си изберете удобен за вас час на телефони 0700 33 900 или 0892 202 080. 

Специалистът-рентгенолог д-р Калин Цонев започва фетална морфология за установяване на здравето на плода на бременни жени. Изследването е ултразвуково и безвредно за бебето и майката. То дава информация за пола, състоянието на основните органи, разположението, развитието. Изследванията ще се провеждат в сряда от 8 до 10 ч. и в съботни дни, когато е дежурен д-р Цонев със записване на час и са платени.