Д-р Сашо Райков с безплатни консултации за репродуктивно здраве

Print

Безплатни консултации по документи за жени с репродуктивни проблеми ще проведе д-р Сашо Райков - акушер-гинеколог от Центъра за Асистирана репродукция на Болница Токуда. Той ще приема в Аджибадем Сити Клиник Варна със записване на час на телефони 0700 33 900 и 0892 20 20 80. Прегледите са част от кампанията "Изследвай бъдещето" на Интеракт клуб Варна и Интеракт клуб Варна-Евксиноград и фондация "Мечта за дете".

Д-р Сашо Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

На 13 юни, събота от 11.30 часа д-р Сашо Райков ще изнесе LIVE онлайн информационната лекция на Facebook страницата на събитието “Изследвай бъдещето”.

Фондация "Мечта за дете" с която си партнират Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна, помага на български двойки да се предпазят от стерилитет, като дава безплатно консултиране, помощ и лечение. Също предоставя и психологическа подкрепа за семейства, които не могат да си имат дете. 

Интеракт е програма на Ротари за младежи, създадена с цел насърчаване на лидерски и личностни качества у млади хора, които чрез извършваната си хуманитарна дейност да бъдат полезни за обществото.