• Пациентка: Благодаря на д-р Йорданова и целия екип!

  Получихме благодарност от нашата пациентка Инка Спасова, която искаме да споделим. Ние също й благодарим за топлите думи! Стремим се да помагаме на всички, да бъдем съпричастни и се радваме, когато усилията ни са оценени.

  29.05.2020
  +
 • АГ-лекари изследват жените с нов колпоскоп за рак на шийката на матката

  АГ-специалисти от Аджибадем Сити Клиник Варна започнаха изследване за рак на шийката на матката с нов апарат. По метода на колпоскопията те установяват изменения в тази част на женските гениталии бързо и без болка. Прегледът с колпоскоп е по-висока диагностична стойност от цитонамазката и дава резултат веднага.

  14.05.2020
  +
 • Д-р Николай Недев ще преглежда онкоболни на 29 май във Варна

  Д-р Николай Недев възобновява прегледите в Аджибадем Сити Клиник Варна на 29 май 2020 г. Експерт от световна класа, той е новатор в лъчелечението и радиохирургията с клинична практика на 3 континента. Освен консултации, лекарят ще обсъди с пациентите възможности за лечение чрез модерна лъчетерапия.

  08.05.2020
  +
 • Възобновяваме лазерните аблации на разширени вени от 12 май

  Съдовият хирург д-р Димитър Големанов и екипът ни започват отново лазерните аблации на разширени вени. Процедурата е модерна, миниинвазивна и с много добри отзиви от пациентите. Провежда се в Аджибадем Сити Клиник Варна с нов тип лазер с радиално насочване.

  04.05.2020
  +
 • Със заповед на министър Ананиев: Възстановяват се женските консултации и детските имунизации

  Със заповед на здравния министър Кирил Ананиев, от 21 април се възстановяват женските и детските консултации, плановите имунизации, прегледите в ДКЦ-тата и повеждането на планови операции. Можете да си запишете час на тел. 0700 33 900 и 0892 20 20 80.

  22.04.2020
  +