• Започваме кардиологични прегледи за хора, прекарали COVID-19

  Все повече изследвания сочат, че коронавирусът се отразява дългосрочно на сърдечно-съдовата система. За хора, доказано прекарали COVID-19, Аджибадем Сити Клиник Варна започва кардиологични прегледи. Те целят да оценят здравното състояние на пациентите и да препоръчат възстановяване.

  14.04.2021
  +
 • "Карин дом" ще има нов център за подкрепа на семейства и деца

  Нов център за обучение и терапия ще има варненската организация "Карин дом". Първата копка от проекта на нашите партньори беше направена от изпълнителния директор Мая Донева и кмета на Варна Иван Портних.

  12.04.2021
  +
 • Във Варна: всички възможности за ранна диагностика на рак при жените

  Всички възможности за ранна диагностика на ракови заболявания при жените дава Аджибадем Сити Клиник във Варна. Лечебното заведение разполага с опитни специалисти и техника, която да открива онкологични изменения в най-ранен стадий. Професионалистите работят в екип и се консултират при възникването на сложни случаи. Опитът им надхвърля десетки хиляди пациенти.

  10.03.2021
  +
 • Пациентката Радка Казакова ни благодари с цял куп мартеници

  Пъстри и много красиви мартеници получи екипът на Аджибадем Сити Клиник Варна за Баба Марта. Пациентката Радка Казакова написа думи на признателност и дойде да зарадва медиците, които помагат за лечението й.

  04.03.2021
  +
 • Д-р Панайотов получи награда на Българския лекарски съюз във Варна

  Урологът на Аджибадем Сити Клиник Варна д-р Георги Панайотов е отличен с приза "Ти си моето бъдеще" в конкурса на Българския лекарски съюз за 2020. Отличието му бе връчено в централата на Регионалната колегия на БЛС, тъй като заради мерките срещу коронавирус официална церемония засега не се предвижда.

  24.02.2021
  +