• Д-р Камен Недев представи пред варненски лекари опита си от лечението с брахитерапия

  Специалистът от Аджибадем Сити Клиник Оннкологичен център София д-р Камен Недев представи пред лекари от Варна възможностите за лечение на оркологични заболявания с брахитерапия. Неговият опит с метода предизвика интереса на АГ-специалисти, патолози и лъчетерапевти от Аджибадем Сити Клиник Варна, гинекологични клиники и болници.

  05.12.2018
  +
 • Възобновяваме литотрипсиите от 1 декември

  Процедурите за разбиване на камъни в бъбреците по метода на литотрипсия се възобновяват в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Те ще се провеждат отново от 1 декември 2018 г. след консулт с уролог и записване на час.

  28.11.2018
  +
 • Урологът д-р Панайотов: Възпаление на простата завишава туморния маркер

  В месеца, посветен на мъжкото здраве, уролозите обръщат внимание особено на мъжете на 50 г. да прегледат простатата си. За да са улеснят пациентите и да се мотивират за профилактика, в медицинския център се правят 35% отстъпка от платената услуга изследване на PSA total и ехография на простата. За урологичните проблеми при мъжете пред Радио Варна говори урологът на Аджибадем Сити Клиник Варна д-р Георги Панайотов.

  19.11.2018
  +
 • Доц. Исмаил консултира за онко-гинекологични проблеми

  Доц. д-р Елис Исмаил започна АГ-прегледи в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Младата специалистка има специални интереси и опит в онкогинекологията. Тя преглежда по здравно-застрахователни фондове и платено всеки петък от 15 до 17 ч. със записване на час.

  14.11.2018
  +
 • Известният ортопед д-р Говедаров започна прием в Аджибадем Сити Клиник Варна

  Уважаваният специалист по ортопедия д-р Захари Говедаров стана част от екипа на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Той преглежда от понеделник до петък от 10 до 13 ч. и приема и по Здравна каса.

  02.11.2018
  +