• Лъчетерапия с контрол на дишането предпазва сърцето при рак на гърдата

  Специалистът по радиационна онкология и лъчетерапия д-р Николай Недев ще преглежда пациенти с онкологични заболявания във Варна на 6 ноември 2020. Той завежда Клиниката по лъчетерапия в Аджибадем Сити Клиник Младост в София, където вече има значителен опит с иновативно лечение при рак на гърдата със задържане на дишането. Д-р Недев обяснява предимствата на метода.

  19.10.2020
  +
 • Вече правим тест за антитела срещу COVID-19

  В лабораторията на Аджибадем Сити Клиник Варна започна изработването на бърз тест за антитела срещу COVID-19. Скрининговият тест е помощно средство при диагностицирането на вече прекарана инфекция, причинена от новия коронавирус. Тестът се провежда от кръв, едновременно открива и диференцира антителата IgG и IgM и дава резултат в рамките на 15 -20 минути.

  14.10.2020
  +
 • Безплатно тестване за Хепатит С започваме във Варна

  Аджибадем Сити Клиник Варна се включва в инициативата за тестване за Хепатит С с безплатно изследване. „Важно е да се знае, че основната част от хората, инфектирани с Хепатит С, нямат симптоми и оплаквания. Заболяването протича скрито. В същото време продължителното нелекуване на вирусната инфекция води до сериозни увреждания на черния дроб.

  05.10.2020
  +
 • В Аджибадем Сити Клиник Варна можете да направите противогрипна ваксина за цялото семейство

  Ваксинацията е основният и най-сигурен начин, по който може да се избегне заболяването от грип и да се предпазим от усложненията, последващи прекараната инфекция.

  25.09.2020
  +
 • Подкрепихме талантите с увреждания от "Гласовете ви чувам"

  Таланти на различна възраст и с различни увреждания показаха уменията си в концерта "Гласовете ви чувам". За пета година фондация "Съпричастие" и агенция "Идея прима" дават възможност за изява на сцената на Културния дом на слепите. Традиционно Аджибадем Сити Клиник Варна подкрепя проявата, която носи много радост за артисти и публика.

  24.09.2020
  +