Акция по доброволно кръводаряване ще се проведе на 12 декември 2017г. в Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център

Print

За пета поредна година Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център организира кампанията в подкрепа на каузата за безвъзмездно кръводаряване

За пета поредна година Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център инициира акция по кръводаряване, която ще се проведе на 12 декември 2017г. (вторник) от 9:30ч. до 13:30ч. в Конферентната зала на болницата. Призивът за участие в кампанията е насочен към служители, пациенти, техните близки, но и към всички, които желаят да бъдат съпричастни.

Акцията има за цел да популяризира каузата за безвъзмездно кръводаряване и да предизвика солидарност към нуждаещите се пациенти.  За пета поредна година Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център се опитва да изгради трайно отношение към доброволното даряване на кръв, което е сигурен начин за преодоляване на недостига на кръв и кръвни продукти. Решението за участие в кампанията е лично, но именно благодарение на кръводарителите и техния хуманен жест ежегодно се спасяват стотици човешки животи.  Затова и тазгодишният призив е: Направете жест, дарете кръв и спасете един човешки живот!