Водещ специалист по съдова хирургия ще консултира пациенти в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Бургас

Print

Профилактиката и ранното диагностициране на съдовите заболявания има голямо значение за да предпазим себе си и близките си от настъпващите тежки усложнения

На 23.06.2018 г./събота/ в Аджибадем Сити Клиник Бургас Медицински център* ще извършва консултации д-р Димитър Николов, водещ съдов хирург от  групата Аджибадем Сити Клиник.

Фокус на изследване са предимно  хора над 50 години, пушачи, пациенти с вече установени артериални и венозни заболявания, прекарали инфаркт или гангрена.

Рисковите групи за развитие на заболявания на периферните артерии са пациенти с високи нива на холестерол и диабет.

Прегледите включват изследване с Ехо-доплер, което да даде оценка на съдовете на тялото, сваляне на анамнеза и определяне на стратегия за правилно лечение.

Всички желаещи за консултация с д-р Николов, съдов хирург от Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център София, ще могат да се срещнат с него само след предварително записване на час на тел. 0895 58 49 83.

Д-р Димитър Николов специализира минимално инвазивни /ендоваскуларни/ техники при лечение и запушвания на артериите на крайниците, патология на коремната аорта и венозни заболявания от всякакво естество.

Голяма част от професионалния му опит преминава в най-голямото лечебно заведение на територията на страната -  болница Токуда, в Клиниката по съдова хирургия.

В Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична Болница Бургас се прилага т.нар. „хибриден подход”, който комбинира предимствата на оперативните и минимално инвазивните методи. Това е възможно при компетентни специалисти, владеещи и двата метода на лечение и наличието на съвременна апаратура .

Оценка на съдовия статус може да направи всеки в   Медицински център* Аджибадем Сити Клиник – ж.к. Зорница, к/к Перла, бл1, вх.1 партер, след предварително записване на тел. 0895 584983.